Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azok a '90-es évek: Jan Urban és az Osasuna lengyel különítménye

0 komment

Osasuna lengyel Jan Urban Kosecki Staniek Ziober 90-es évek

Sorozatunk a 20. század utolsó évtizedének LaLiga-egyéniségeit mutatja be. Rovatunkban megénekeltük már John Aldridge (Real Sociedad) és Haim Revivo (Celta Vigo) spanyol kalandját, most pedig Pamplónába utazunk, ahol az Osasuna szekerét az évtized elején lengyel testvéreink tolták - Benyovszky Móric legnagyobb örömére. Terítéken Jan Urban és honfitársai, azaz a "los polacos de Osasuna".

A la Primera: Pamplona ékszerdoboza

0 komment

osasuna javier aguirre patxi punal uefa kupa primera division

Sorozatunkban bemutatjuk a spanyol első osztály 2016-17-es szezonjának újoncait. A Leganés-Alavés-Osasuna hármas közül most a Pamplona ékszerdobozaként tündöklő Osasunán a sor. A közelmúlt eseményeit elevenítjük fel, hogy honnan hová jutott az a csapat, amelyik bő tíz éve még a Barca és a Real előtt vezette a bajnokságot. Múltidézés, megvesztegetés, táplálkozási tanácsadás.

Osasuna - csalós sárdobálás

0 komment

Elnökként meddig mennél el a csapatod benntartásáért? A válasz, lássuk be, nem egyszerű. A Cadena Ser rádiócsatorna Larguero című műsora a minap újabb csalási botrányról rántotta le a leplet, melyben az Espanyol-Osasuna (1-1) besározódott bajnoki mellett két Betis-játékos is érintett. Bundahálózat vagy egy túlbuzgó elnök vergődése? A lepacsizott sunyiságok felszínre fröccsenése után beindult az egymásra mutogatás. Az eset kiterítésére teszünk kísérletet.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com