Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A la Primera: Pamplona ékszerdoboza

0 komment

osasuna javier aguirre patxi punal uefa kupa primera division

Sorozatunkban bemutatjuk a spanyol első osztály 2016-17-es szezonjának újoncait. A Leganés-Alavés-Osasuna hármas közül most a Pamplona ékszerdobozaként tündöklő Osasunán a sor. A közelmúlt eseményeit elevenítjük fel, hogy honnan hová jutott az a csapat, amelyik bő tíz éve még a Barca és a Real előtt vezette a bajnokságot. Múltidézés, megvesztegetés, táplálkozási tanácsadás.

Gyorstalpaló

0 komment

la liga primera división összefoglaló

A szokatlan újévi hajtás sem lepte meg annyira a La Liga csapatait, mint engem. A beharangozóból lett videoösszefoglalóban röviden átvesszük a 17. forduló eddigi eseményeit, hogy lemaradás nélkül vághassunk neki a 2016-os esztendő első játéknapjának.

4. forduló: Csak két nap szünet, és jön a hétközi forduló is!

0 komment

Volt olyan előrejelzésünk ami nagyon bejött, olyan is, ami nagyon nem, lássuk mi történt Hispániában a hétvégén!

Gyerekkoromban rendőr akartam lenni – beszélgetés Florin Andonéval

0 komment

Az első tizenpár forduló után tömegesen temettük a Córdobát, hogy semmi esélyük bent maradni, se játék, se eredmények, az edző személye se sok jóval kecsegtetett. Aztán a dolgok egy csapásra megváltozni látszottak, ebben pedig egy 21 éves csatár is fontos szerepet játszott. Fókuszban Florin Andone, aki jelen pillanatban 8 elsőosztályú bajnokival rendelkezik, de már így is klubrekorder több szempontból is. Többek között a Córdoba történetének első játékosa, aki három egymás utáni tétmeccsen is betalált, a többi rekordjáról hajtás után. Persze a csapat most is nehéz helyzetben van, de játéka feljogosítja a reménykedésre. A fiatal csatárt már a román válogatott bő keretébe is behívták, felfigyeltek rá a hazájában is.

13. forduló – Kinek lesz balszerencséje?

0 komment

Európai kupameccsek után újra itt van a hétvége, bajnoki fordulóval, a szokásos órákban vár minket Ibéria legszínvonalasabb szórakoztató intézménye, az elsőosztályú focibajnokság! Egyeseken kiütközhet a fáradtság, másokon a formahanyatlás, megint mások pedig új erőre kaptak, az őket ért impulzusok és a motiváció állandó változása nem hagyja unalomba fulladni a cirkuszt. Hajtás után megnézzük, mire számíthatunk!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com