AJÁNLÓ
 
12:00
2015. 12. 31.
Mielőtt még egy kézlegyintéssel elintéznénk a két gigász mai meccsét és vele a...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2015. 12. 31.
Nagyon fáj ez nekem. Tulajdonképpen nincs csapat, amelyik megérdemelné a kiesést. A...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2015. 12. 31.
Diego Simeone a lefújást követően egyesével gratulált a játékosainak. A sajtótájékoztatón...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2015. 12. 31.
Hamarosan becsengetnek a Camp Nouban, a világ szeme pedig Undiano Mallenco az Atlético...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2015. 12. 31.
Volt olyan előrejelzésünk ami nagyon bejött, olyan is, ami nagyon nem, lássuk mi történt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyorstalpaló

0 komment

la liga primera división összefoglaló

A szokatlan újévi hajtás sem lepte meg annyira a La Liga csapatait, mint engem. A beharangozóból lett videoösszefoglalóban röviden átvesszük a 17. forduló eddigi eseményeit, hogy lemaradás nélkül vághassunk neki a 2016-os esztendő első játéknapjának.

 

Sajnos a La Liga hivatalos youtube csatornájáról beágyazott összefoglalókkal továbbra sem tudunk mit kezdeni. A megtekintésük kizárólag a videomegosztó portálon lehetséges, mi azonban összegyűjtöttük nektek, hogy egy helyről, keresgélés nélkül elérhető legyen.

Real Madrid - Real Sociedad 3-1

A végig nyílt támadójátékot hozó mérkőzésen José González játékvezetőé volt a főszerep. A Real Madridnak megítélt két jogtalan büntető közül Cristiano Ronaldo kihagyta az egyiket - rá nem jellemző módon. A közönség reakciója beszédes volt, helyenként gúnyos és ironikus gesztikulációkat lehetett felfedezni. A mérkőzés előtt Rafa Benítez kampányról beszélt, ami ellene és Florentino Perez elnök ellen irányul. Ezeket a hangokat aligha csitította le a baszkok felett aratott győzelem.

 

Levante - Málaga 0-1 
 Javi Gracia alatt nagyon erősen inogott a kispad, mégis úgy tűnik, hogy jó döntés volt őt hagyni dolgozni. A Málaga Duda parádés szabadrúgásgóljának köszönhetően már zsinórban 3 győzelemnél jár, összességében pedig már 5 meccse veretlen. Rubí biztatóan kezdett a Levanteval, ám a helyzete kilátástalannak tűnik.

Sevilla - Espanyol 2-0
Hazai pályán továbbra is ellenállhatatlan a Sevilla, de mindez mitsem ér, ha idegenben képtelenek nyerni. Szerencséjükre sűrű a mezőny, így ott vannak a közvetlen élmezőny mögött.

Rayo Vallecano - Atlético Madrid 0-2

A colchoneróknak elég volt két perc foci is a három pont megszerzéséhez. A Málaga ellen a végjátékban elszenvedett vereséget követően a Rayo is kemény falatnak bizonyult, de Ángel Correa és Antoine Griezmann jól időzített góljaival sikerült kicsikarni a győzelmet. Az Atléti védelme még mindig beton, viszont elől valakinek muszáj lesz felnőnie Griezmann mellé, ha komoly terveik vannak a szezon hátralevő részére.

Eibar - Sporting Gijón 2-0
Néha furcsa játékokat űz velünk az élet. A tavaly még tárgyilagosan is kieső Eibar, idén a La Liga egyik legstabilabb és legkellemetlenebb együttese hazai pályán. A védelem alappillérei nélkül felálló Gijón a bajnokság színfoltja, de a kieső zóna szele most erősen meglegyintette őket.

Getafe - Deportivo 0-0
Az újévi hajtás valahogy nem ragadta magával a csapatokat, játszottak egy baráti 0-0-át. A Deport szinte lehetetlen megverni idén, ez egyelőre elég is ahhoz, hogy a nemzetközi porond ajtaján kopogtassanak, de ha valóban ilyen álmokat dédelgetnek, akkor előbb-utóbb bele kell állni a párharcokba és elkezdeni győzelemre játszani.

Barcelona - Real Betis 4-0

Nehezen lendült bele a katalán együttes, de egy kis bírói hátszéllel hamar lezárták a meccset. Neymart nem nagyon kéne tizenegyesek közelébe engedni, viszont a Suáreznek adott gólpassza zseniális volt. Luis eszméletlen tempóban termeli a gólokat, Messi pedig nem is Messi lenne, ha nem góllal ünnepelte volna 500. mérkőzését a Blaugrana színeiben.

Celta Vigo - Athletic Bilbao 0-1
A Nolito nélkül futballozó Celta sem tudott megálljt parancsolni a Bilbaonak. Valverdéék a szezon eleji szenvedést követően egyre inkább belejönnek és sorra takarítják el az ellenfeleket. Idén is komoly harcban lesznek a BL indulásért - többek között a tegnapi ellenfelükkel - úgyhogy minden egyes ilyen győzelem aranyat érhet a végelszámolásnál.

Las Palmas - Granada 4-1
A melyik ujjamba harapjak tipikus esete. A Las Palmas a fölényes győzelem ellenére sem bizonyította még, hogy az első osztályban lenne a helye, a Granada meg valami eszméletlen szürke csapat benyomását kelti hétről-hétre. Egyikőjükért sem hullajtanánk könnyeket a bajnokság befejeztével.

A Villarreal - Valencia rangadót csütörtökön 16 órakor rendezik.

comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com