Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga - az első kör számai

0 komment

La Liga első kör statisztika

Túl vagyunk a La Liga 2015/16-os kiírásának első körén , így adja magát a kérdés: Hogy állunk? Rövid statisztikákkal mutatjuk be a spanyol pontvadászat legjeit. Hangsúlyozzuk, féltávnál.

1. forduló: Májusig itt van a cirkusz!

0 komment

Nagyon színes hétvégét ígért ez a nyitóforduló, innen a cirkuszos hasonlat a beharangozómhoz is, de elvárásaimat eseménydússágban még felül is múlta, így elégedettek lehetünk. Már egy fordulóban volt minden, ami minden rendes bajnokságban szokott történni minimum egyszer: villantak a piroslapok, fordultak meg meccsek, meglepetés is volt már, bírózni is lehet, csettinteni is szép játéktól, csalódást okozó nagyok is voltak, villantak a piroslapok, sajnos sérülések is történtek már, minden volt mint a vásárban, még áramszünet is csak Jimmy Jump nem tette még tiszteletét.

1. forduló: Kezdődjön a cirkusz!

0 komment

A tavalyi spanyol klubfoci parádés szezonját nem is tudom, mivel lehetne felülmúlni, de hátha a sors majd segít nekünk, és úgy érezhetjük majd idény végén, hogy még a tavalyinál jobb szezonunk volt. A kupacsapatok ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták, reméljük a bajnokság is így tesz. Az európai szuperkupát is két spanyol csapat vívta, a hazai szuperkupában pedig olyan presztízsmeccset rendeztek, amelynek tucatnyi vetülete van, hogy a legaktuálisabbat említsem, az Atlético visszavágott a BL-döntőért városi riválisának. A léc magasan van, lássuk, az idei szezon megugorja-e a tavalyi szintjét izgalomban és teljesítményben!

Ritkaság, hogy egyidejű meccsek legyenek, ezen a hétvégén ilyenünk is lesz, kétszer is, mivel a szombat esti és a vasárnap esti legjobb időpontban 2-2 meccset rendeznek, nem lévén vasárnap déli és péntek esti időpont (a szezon későbbi szakaszában visszatér a hagyomány, és a tíz meccs tízféle időpontban lesz).

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com