Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alcácer: Negredónak nem kell semmit sem bizonyítani!

0 komment

Nincs vele tele a média. Zárkózott ember, tartják róla. Paco Alcácer, vagy ahogy barátai szólítják, "Paquito" a La Roja legeredményesebb támadója lett az Eb-selejtezők során. A Valenciával már öt La Liga-gólnál járó csatár a 9-esét kereső spanyol válogatott oszlopa lehet az Eb-n. A Marca újságírói a La Roja mai, angolok elleni (Alicante, 20:45) és a belgákkal (nov. 17., Brüsszel) vívandó barátságos mérkőzések kapcsán kérdezte a játékost, aki nem hazudtolta meg magát: mondandóját nem eresztette bő lére. Elvárások, a Valencia és Negredo is terítékre került. Mini-interjú.

Westermann: Hazai pályán határozottabbnak kell lennünk!

0 komment

Nyáron érkezett a Betishez a német válogatott, aki megjárta korábban a Schalke és a Hamburg együttesét is. Mel csapatából kirobbanthatatlan, egyedül a sérülés tarotta távol a játéktól. A sevillai zöld-fehéreknek szükségük is van a harcedzett belső védő tapasztalatára, mert hazai pályán eddig csak szenvednek: öt Villamarínban lejátszott mérkőzésen csupán egy esetben diadamaskodott a Betis, háromszor kikapott, s egyszer döntetlent ért el. A bukdácsolás oka a túlzott akarás, állítja Westermann, aki hazai pályán is hideg profizmust vár el játékostársaitól az eredményes szerepléshez. Interjú!

Fernando Roig - aki felépítette a Villarrealt

0 komment

Villarreal egy ötvenezer lelket számláló település, Valenciától egy órányi vonatútra. A település Submarinónak becézett egyletnek köszönhetően került fel a világtérképre. A Villarreal 1998-ban jutott fel először az élvonalba, 10 évvel később, a Real Madrid mögött a második helyen végzett a spanyol első osztályban, úgy, hogy 10 pontot vert a 3. Barcelonára. 2006-ban a Bajnokok Ligájában egészen az elődöntőig menetelt. A klub történetében fordulópontot jelentett Fernando Roig szerepvállalása, aki pénzt és időt nem sajnálva, megszállottan építette fel az egyesületet. Az interjúért köszönet Farkas Norbertnek, aki a Sport TV Fieszta című műsorában beszélgetett a Villarreal elnökével.

Gento: Cristiano Ronaldo a 21. század Alfredo Di Stéfanója!

0 komment

Rég hallatta a hangját. Most sem a szereplésvágy csábította a sajtó célkeresztjébe, hanem egy futballünnep lökte a rivaldafénybe. Francisco Gento López, vagy ahogy mindenki ismeri, Paco Gento, a "hőskorban" tette le névjegyét a Real Madridnál. Olyan csapattársak halványították csak el csillogását, mint Di Stéfano vagy Puskás. A kantábriai szélviharnak becézett Guarnizo-i születésű szélső októberben ünnepelte 81. születésnapját. A páratlan statisztikával rendelkező blancóval az AS.com munkatársa beszélgetett. Interjú.

Hispánugor - Sergio Fernández Tamayo

0 komment

A Hispánugor olyan sorozatnak készül, mely a magyar labdarúgásban dolgozó spanyolokat hivatott bemutatni. Az új rovat első szereplője Sergio Fernández Tamayo, aki a nyáron a teljes ismeretlenségből toppant hazánkba. Az MTK Budapest FC által két évre szerződtetett riojai támadó őszintén mesél pályafutása kezdetéről, korábbi csapataiban játszott szerepéről és Magyarországra igazolásának körülményeiről. Tündérmeséről szó sincs, ezt szögezzük le máris az elején. A hajtás után az interjú következik.

Interjú: Luis Rubiales, az AFE elnöke

0 komment

Minden évben száznál is több feljelentés érkezik a spanyol szövetséghez, amiben futballisták járandóságuk elmaradása miatt tesznek jogi lépéseket. Harcukat a hispán labdarúgók érdekképviseletét ellátó AFE segíti, melynek vezetőjével a Sport TV Fieszta című műsorának szerkesztője, Farkas Norbert beszélgetett. Luis Rubiales játékosként átvészelt jó pár krízist, így pontosan tudja, milyen környezetben kell a ma labdarúgóinak munkát vállalniuk az Ibériai-félszigeten. S bár a körülmények javuló tendenciát mutatnak, a helyzet még koránt sem rózsás. Az interjú két részletben volt látható a csatornán, mi egyben közöljük.

12
»

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com