AJÁNLÓ
 
07:57
2014. 05. 07.
Gaizka Mendieta a '90-es évek végén, illetve a 21. század elején az egyik legmagasabban...
A bejegyzés folyatódik
 
07:57
2014. 05. 07.
Az el Clásico mindig is többről szólt, mint a futball. Történelmi, gazdasági, politikai...
A bejegyzés folyatódik
 
07:57
2014. 05. 07.
Múlt hétvégén végre elrajtolt hőn szeretett bajnokságunk, és a hétközi nemzetközi...
A bejegyzés folyatódik
 
07:57
2014. 05. 07.
Rendszeres olvasóink már megszokhatták, időről-időre berobbantjuk Marty Mcfly segítségével...
A bejegyzés folyatódik
 
07:57
2014. 05. 07.
A nemzetközi porondon már szétfröccsent a földöntúli boldogság, így a madridi csapatok...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki bírja tovább cérnával?

0 komment

A 36. forduló forgatókönyve érzelmi gejzírt fakasztott a La Liga csúcsán. Szombaton, a Barca-iksz után a katalánok már szentségeltek, mondván, a Getafe végzett a culék bajnoki álmaival, ám meglepetésre vasárnap jött az újabb szájtátás: az Atleti veresége és a Real Madrid Valencia ellen kikapart döntetlenje. A hármas versenyfutás ma folytatódik. A Madrid a 34. fordulóban elmaradt bajnokiját pótolja a Zorillában, ahol JIM csapata az életéért küzd. Ancelottiéknak a győzelem második helyet érne a tabellán, amivel egy lépésre kerülnek a bajnoki cím megszerzésétől. A királynak áll a zászló?

A hétvégén a trió valamennyi tagja érezhette, elment a bajnokság, de az ellenfelek eredményeivel visszaállt a hosszú hetek óta zajló iszapbírkózás, így az utolsó fordulók hihetetlen izgalmakat tartogatnak. Ki bírja tovább idegekke?! Nézzük az esélyeket!

(Atleti: A Ciutat de Valenciában megégtek, de sorsuk még mindig a saját kezükben!)

A matracosoknak jó hír, hogy a hármas közül még mindig az Atlético Madrid függ csak saját eredményeitől! Ha a colchonérók legalább négy pontot gyűjtenek a fennmaradó két fordulóban (Málaga, Barcelona), felülhetnek a La Liga trónjára. A koronázás előbb megtörténhet, ha a Real az erre a hétre kiírt két bajnokiját (szerdán Valladolidban, a hétvégén a Vigóban vendégeskednek a királyiak) nem nyeri meg, és a Barca is megbotlik Elchében.


(Tata: Még korai szomorkodni, míster!)

Katalóniában már borúsabb a kép, mivel a Barcelonának, mely mögött az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Real Madrid két ponttal áll (a királyiak, mint azt írtam, ma pótolnak), az ősi rivális botlása is kell, amellett hogy minden mérkőzésüket hozzák (most hétvégén az Elche, és az utolsó fordulóban az Atleti ellen). Ha a Real Madrid a fent maradó három bajnokiból akár csak egyet is elpackáz, a Barca bajnokesélyesként lép elő, magához ragadva sorsa irányítását, hiszen Messiék az Atletivel zárják a 2013-14-es szezont.

(A Realnak a legnagyobb az esélye?)

A Real Madridnál sokkal egyszerűbb a képlet. Ha a királyiak hozzák mind a három mérkőzésüket és az Atlético a maradék két fellépéséből egyet elbukik, a Barcától függetlenül bajnokok a blancók.

Ha nem tudod kivárni a mérkőzéseket, az alábbi linken lejátszhatod, ki lesz a La Liga BBVA 2013-2014-es kiírásának a bajnoka.


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com