Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legkisebb spanyol csapat rárúgná az ajtót Európára

0 komment

Eibar Mendilibar La Liga Garitano Barca Európa Liga Ipurúa

Két és fél éve az Eibar a másodosztály legszerényebb csapataként lett bajnok, és csak egy baszk férfi kezdeményezése miatt indulhatott el az élvonalban. Kilenc hónappal később a 81 lehetséges kimenetel sem segített a bennmaradásban, a Barca hanyagsága miatt az Eibar kiesett. Vagyis mégsem. Az Elche visszasorolásával az Eibar maradt az első osztályban, és az új edző érkezése óta már a nemzetközi porond is lőtávolon belül van.

Liverpool-Villarreal, elemzés

0 komment

villarreal európa liga taktika

Az El Madrigalban aratott 1-0-ás győzelem után Marcelino serege tehetetlennek bizonyult a Kloppball ellen, így az Európa Ligában nem rendeznek spanyol házidöntőt. Hajtás után Saúl Niguez (faja1234) részletes taktikai elemzése következik.

Minden út Cardiffba vezet, 2014-es Európai Szuperkupa döntő

0 komment

A tavalyi szezont betetőzendő, újra spanyol belháborúnak lehetünk tanúi, a teljesen spanyol Európa Liga-elődöntő, a madridi BL-döntő és a néhány éve már megtörtént BL-es clásico árnyékában viszont végre nem egy unalomig ismételt párosítás jegyében telik egy spanyol házi rangadó Európában. A tavalyi bajnokság legjobb meccsei közé mind a 2 Real Madrid - Sevilla menet jelölhető lenne, a madridi a gólparádé (7-3) a teljes szezon legnagyobb lőtt gólszámával büszkélkedhet, meg a legjobb támadó focis erődemonstrációval is, az andalúz visszavágón pedig a Sevilla a Real egyik példátlan győzelmi sorozatát szakította meg (2-1).

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com