Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azok a kilencvenes évek: Haim Revivo, az első izraeli a La Ligában

0 komment

Haim Revivo Celta Vigo Azok a kilencvenes évek EuroCelta

Sorozatunkban a XX. század utolsó évtizedének legnagyobb LaLiga-egyéniségeit mutatjuk be. Az MDF-piacok, a másolt kazetták, a kívánságműsorok és az érthetetlen frufruk korszakának egyik meghatározó egyénisége a Celta Vigo szélsője, Haim Revivo, aki a spanyol bajnokság első izraeli játékosa volt.

Show yourself, Celta!

0 komment

Volt ám sajtóvisszhangja a hétközi játéknapoknak. Ha Lewandowski 9 perc alatt elért mesterötöse még nem is, de a Celta gálafocija már biztosan elérte Gutenberg Bodnár Zaza ingerküszöbét. Lapozás után rápillantunk a galíciai mészárlásra, majd néhány mondat (vagy összefoglaló) erejéig kitérünk a többi találkozóra is.

Orellana és a szezon leghülyébb kiállítasa

0 komment

Felrúgja? Visszarántja? Fellöki? Megüti? Leköpi? Egy lószart! A Celta Vigo chilei támadója egészen sajátos módját választotta a benne dúló feszültség levezetésének: egy kirúgott gyepdarabot kúrt hozzá Busquetshez, ami után mehetett is zuhanyozni. Rossz vér! Epic ever.

24. forduló: galíciai derbire hangolva

0 komment

A héten spanyol sikerekkel folytatódtak az európai kupaküzdelmek, amik kedvező alapot nyújthatnak egy esetleges tavaszi meneteléshez. A kettős terhelés viszontagságai azonban átírhatják egyes csapatok bajnoki célkitűzéseit. A formálódó mezőny és az élesedő rivalizálás végigkíséri a spanyol pontvadászatot, ám bizonyos esetekben egy-egy párharc relevánsabbá válik az említett jelenségnél. A 24. fordulóban a galíciai derbi lesz az.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com