Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fantasy Liga

0 komment

Nyakunkon az új szezon, így egy fantasy csapat megalkotása enyhíti az elvonási tüneteket! Aki szeretne velünk játszani a Yahoo Deportes szekciója alatt, az a szabályzatot itt találja, a mi saját ligánkat pedig a 4758-ös ID alatt, belépési jelszó: g95v6o9.


Ha van kérdés, vagy ötlet, kommentben várjuk! (még számomra sem világos minden teljes mértékben)

Minden út Cardiffba vezet, 2014-es Európai Szuperkupa döntő

0 komment

A tavalyi szezont betetőzendő, újra spanyol belháborúnak lehetünk tanúi, a teljesen spanyol Európa Liga-elődöntő, a madridi BL-döntő és a néhány éve már megtörtént BL-es clásico árnyékában viszont végre nem egy unalomig ismételt párosítás jegyében telik egy spanyol házi rangadó Európában. A tavalyi bajnokság legjobb meccsei közé mind a 2 Real Madrid - Sevilla menet jelölhető lenne, a madridi a gólparádé (7-3) a teljes szezon legnagyobb lőtt gólszámával büszkélkedhet, meg a legjobb támadó focis erődemonstrációval is, az andalúz visszavágón pedig a Sevilla a Real egyik példátlan győzelmi sorozatát szakította meg (2-1).

La Liga: futball, szex, ésatöbbi

0 komment

A minap érdekes összeállítással jelentkezett az AS spanyol sportújság online kiadása. A fülledt nyári napokban olyan fotókból készített képgalériát, melyben a spanyol futballpályákon lencsevégre kapott kényes, inflagranti momentumok kaptak főszerepet. A futball szenvedély. 10 kép, 10 eset.

Időgép: Dani Jarque távozása

0 komment

Mint az ismeretes, e rovat keretében időről-időre berobbantjuk a Deloreant, hogy a spanyol labdarúgás históriás könyvéből kiragadva egy-egy érdekes, vidám vagy fájó jelenetet, felevenítsük a múlt megemlékezésre méltó momentumait. Most öt évet repülünk vissza, hogy bekapcsolva a hispán televíziót teljes megdöbbenésükre szembesüljünk a lesújtó hírrel: Dani Jarque halott.

A játékospiac logikátlansága

0 komment

Véget ért a világbajnokság, amiről az 5:1-en és a 7:1-en kívül hamarosan talán majd csak arra fogunk emlékezni, hogy az elején még azt gondoltuk, hogy sosem fogjuk elfelejteni. Véget ért tehát a világbajnokság, úgyhogy mi is visszatérünk a spanyol liga csodálatos mindennapjaihoz, és mivel a bajnoki rajt még várat magára, arról fogunk beszélni, ami addig is téma: a játékospiac eseményeiről. Vérverítékes munkával összedobhattunk volna egy táblázatot arról, hogy ki-megy-hova-mennyiért-és-egyáltalán-miért, de abban kevesebb lenne a móka, mint a vérveríték. Ehelyett inkább elmerengünk kicsit a játékospiac két visszásságán olyan transzferek kapcsán, amelyek előtt ilyen vagy olyan okokból értetlenül állunk.

A meg nem értett zseni: Luis Suárez

0 komment

Suárez mindig hallat magáról. Vagy a klasszis teljesítménye miatt, vagy a mentális problémái okozta incidensek miatt, de tele van vele a sajtó. A rekordösszegű igazolását azonban a média hypejától elzártan, a vb árnyékában sikerült tető alá hoznia a Barca vezetőségének. Katalóniába való költözése, a csapat filozófiájába való beilleszkedése, és a Messi-Neymar duóval való összehangolása az előttünk álló klubszezon leginkább várt eseménye lesz.

Időgép: A madridi Perla Negra, akit a Camp Nouban is megtapsoltak!

0 komment

Nincs megállás, ismét meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy visszarepülve a múltba, felelevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy emlékezetes momentumát. Ezúttal 25 évet vágtázunk az időben, bekötött szemmel, természetesen szigorúan hátrafelé nyilazva, hogy halálának napján lerójuk tiszteletünket a Real Madrid páratlan támadójának, a Fekete Gyöngyszemnek a nagysága előtt. Tudjuk, ki volt az a Laurence Paul "Laurie" Cunningham?

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com