Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zidane nyerte meg az El Clásicót a Realnak?

0 komment

Real Madrid Barcelona el Clásico Zidane taktika

A spanyol futball örökrangadója után két nappal az AS.com azzal állt elő, bizony, megszerezte Zidane és stábja el clásicós feljegyzéseit! Az ügy kicsit zavaros. Maga a médium is hangsúlyozza, hitelesnek tekinti a dokumentumot, ám teljes bizonyossággal nem tudja állítani (értsd bizonyítani), hogy a mérkőzés előtti percekben(!) hozzá eljuttatott feljegyzések valóban a Real öltözőjéből származnak. A lényeg: Zidane nyerte meg, nem Luis Enrique veszítette el!

30 for 30

0 komment

ramos real madrid barca el clásico

Sportszakmailag aligha lehetne érdektelenebb a mai Clásico. A Barcelona kilenc tíz pontos előny birtokában és egy kőkeménynek ígérkező Bajnokok Ligája párharc előtt fogadja a legnagyobb riválist, míg a Real Madrid koncepció nélküli gépezete már inkább a következő szezonra összpontosít. A Clásico viszont Clásico. A meccs. A meccs, amelyet ha megnyersz, a félresikerült idényt is a feledés homályába taszítod.

Időgép: debütál Santiago Bernabéu

0 komment

Santiago Bernbéu bemutatkozás Real Madrid

E rovat keretén belül időről-időre felcsapjuk a spanyol futball históriás könyvét, hogy megénekeljük e csodás sportág egy-egy kiemelkedő pillanatát. Most 1912. március 3-át állítunk be a Delorean műszerfalán, hogy ott legyünk Santiago Bernabéu madridi bemutatkozásán. Indulás!

La Liga, 27. forduló: Hamis péntek neve kedd

0 komment

27. forduló kedd Getafe Las Palmas Atlético Madrid Real Sociedad

A 27., hétközi forduló két pénteki mérkőzéssel indult el, melyen a hazai csapatok diadalmaskodtak: az Atleti lelépte a txuri-urdint, míg a Las Palmas meghosszabbította a Getafe szenvedését. A Real Madrid szerdán, a Barcelona csütörtökön lép pályára.

Féltávnál – a 19. forduló góljai

0 komment

La Liga 19. forduló videóösszeállítás

Rohan az idő. Koncz Zsuzsa slágerét, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a La Liga 2015/16-os kiírásának első köre már el is lobbant. Féltávhoz érkeztünk. Zidane debütált, Pepe Melt kirúgták. Itt vannak a 19. játéknap gójai. Videóösszeállítás.

Pacóval nem érdemes szarakodni, mert letépi a fejed!

0 komment

Rayo Vallecano Lass Paco Jémez Király-kupa Getafe

Ezt most már Lass is tudja. Habár a guineai támadónak jól ment a Király-kupában, gólt is szerzett a Getafe ellen (Rayo Vallecano-Getafe, első mérkőzés, 2-0), Jémez mégis lecserélte a 70. percben, amit a játékos nehezményezett. A hiszti felpiszkálta az alvó oroszlánt, aki majdnem ölre ment az igazáért a nyafka labdarúgóval.

13. forduló - vasárnap: Nuno távozik

0 komment

13. forduló vasárnap Nuno La Liga

Nuno megy. Ez biztos. Hogy küldik, vagy ő áll fel, még nem világos, ám a spanyol sajtó tényként kezeli a Valencia edzőjének bukását, amiről a döntés állítólag már a sevillai túra előtt megszületett. Benítez feje felett tovább nőttek a sötét gomolyfelhők, mivel az Éibar ellen csak szenvedett a király. A Bilbao söpört Vallecasban, míg a Getafe elsüllyesztette a Submarinót. Aduriz triplázott, a csilliókért vásárolt Bale augusztus 29. után ismét betalált. Nézzük a videókat!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com