Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

12. forduló - vasárnap

0 komment

12. forduló vasárnap La Liga videóösszefoglaló

Szombaton jól odapörköltek a csapatok, ám a forduló folytatása is tartogatott érdekességeket. A Levante Rubí kezei alatt életjelet adott, a Granada majd három hónap után tudott ismét győzni, a Villarreal ki-ki meccset vívott az Éibarral, s este az Atlético meghódította a Beníto Villamarínt. Kattintás után jönnek a részletek! Videóösszeállítás.

12. forduló - szombat: a nap, amikor Benítez megbukott

0 komment

La Liga 12. forduló szombat el Clásico derbi gallego

Bár az egész futballvilág a Bernabéura figyelt, a játéknapon Galiciában is derbit rendeztek. Pályára lépett emellett a Sevilla és a Valencia is, nézzük, milyen eredménnyel!

A Benítez kirakós

0 komment

Rafa Benítez az első Clásicójára készül a 'Los Blancos' vezetőedzőjeként. Ennek apropóján a madridi Marca igyekezett felvázolni a lehetséges felállásokat. A meccstaktikát leginkább befolyásoló tényező, hogy a spanyol mester pályára küldi-e a BBC-t, és ezáltal ki marad ki a középpályáról. Casemiróval a biztonság, Jamesszel a kockázatvállalás lenne a fő prioritás.

clasico barca real madrid bernabeu benitez benzema james taktika casemiro

CR7 a Sevilla rémálma!

0 komment

A 11. fordulóban a Real Madrid a Ramón Sánchez Pizjuánban teszi tiszteletét vasárnap este. A pikáns összecsapás Ronaldo szempontjából ideális: a portugál zseni eddig ötször vihette haza a labdát Sevilla-mérkőzésről. Összeszedtük CR7 legnagyobb andalúz mészárlásait.

2. forduló: Prömier után

0 komment

Enyhe túlzás lenne azt állítani, hogy a La Liga csapatai keményen bekezdtek az első fordulóban. A tizenkét gól tíz mérkőzésen arról árulkodik, hogy a játékosok még nem igazán kapták el a fonalat, s a fizikai felkészítés fáradalmainak nyomai, az új csapattársak be(nem)illeszkédése és persze a csatárok bénázása mind-mind hatással volt az összecsapásokra.

La Liga is calling you...

0 komment

Ma este kezdetét veszi a Primera Divisón 2015-16-os szezonja, mi pedig még nem elkésve publikáljuk nektek az idénylatolgató posztunkat. Ismételten hármas bajnoki versenyfutásra számítunk, az eddigieknél erősebb Sevillával és egy a bajnokságban szerényebben teljesítő Valenciával a második sorban. Az Eibart pedig kiejtjük. Megint.

A La Liga legrosszabb igazolásai 2.: Predrag Szpaszics

0 komment

E rovatunkban a spanyol pontvadászat rémes melléfogásait énekeljük meg. Korábban már szó esett Atila Kasasról, most ismét egy szerb labdarúgó kerül terítékre, Predrag Szpaszics, azaz az ügynök.

Predragot a Real Madrid Ruggieri utódjának szánta, ám hatalmas égés lett az üzlet vége. A belső védő madridi karrierjének mélypontján az El Clásicók egyik legnevetségesebb öngólját vétette, így nem meglepő, hogy mindössze egy szezon után ajtót mutattak neki.

Később megfordult az Osasunában és az Atlético Marbellában is, 1995-ben tért haza szülőföldjére. A Real Madridnak sosem tudott megbocsátani, mert nem engedték bizonyítani tehetségét. A fiatalként is matuzsálemnek kinéző Szpaszics minden blanco rémálma, így itt a helye sorozatunkban.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com