Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga 37. forduló - Runaway

0 komment

la liga beharangozó Barca Real Madrid Atlético Madrid Sevilla valencia athletic bilbao villarreal kiesés

Nagyon fáj ez nekem. Tulajdonképpen nincs csapat, amelyik megérdemelné a kiesést. A Levante persze más, tőlük már fájdalmas búcsút is vettünk, de a még harcoló csapatok közül maradhatna az összes. Sok ismeretlenből áll az egyenlet, amelyből megkapjuk a három kiesőt és a bajnokot. Még a BME-n se tanítják és én sem próbálom most megfejteni, egyrészt mert matematikából gyenge voltam mindig is, illetve nem szeretném ha a kedves blogot böngészőben megnyitó és olvasó elkeveredne a számmisztikában. Lesz az utolsó előtti kanyarban kiesési rangadó, városi derbi és Celta - Málaga is. Lássuk tehát mi vár minket az ötórai tea vagy az estebéd mellé:

Mindenki nyugodjon le: az Atleti lesz a bajnok!

0 komment

Barcelona Atlético Madrid pontazonosság bajnoki cím

33. forduló: Quique Setién, az én emberem!

0 komment

33. fordulo Quique Setien Las Palmas Atletico

Néhány hete sokan már lefutottnak tekintették a spanyol bajnokságot. Néhány hete az egyetlen kérdés az volt, mikor dönti el az FC Barcelona a Liga sorsát. Nos, ahogyan azt már megszokhattuk a világ legőrültebb ligája újra megrázta magát, és szinte minden fronton nyitottá tette a kérdést. Hajtás után 33. forduló egy-egy kérdéssel és a sárga-kék csodával.

 La Liga 30. forduló - Mi lesz veled La Coruna?

0 komment

La Liga 30. forduló Barcelona Real Madrid Atlético Madrid Valencia Sevilla Villarreal

A hétközi európai hepaj után halad tovább a bajnokság és már lassan mondhatjuk, hogy már a harmadik etapban járunk, még 8 kanyar van hátra a célegyenesig, úgyis elkezdődött a Forma-1. Boldogok lehetünk egyébként, az összes spanyol csapat, amelynek volt esélye a továbbjutásra, az tovább is ment, a Valencia csak azért hasalt el, mert spanyol volt az ellenfél. Nézzük mi vár ránk a liga ezen fordulójában, két rangadóval a végén:

La Liga, 27. forduló: Hamis péntek neve kedd

0 komment

27. forduló kedd Getafe Las Palmas Atlético Madrid Real Sociedad

A 27., hétközi forduló két pénteki mérkőzéssel indult el, melyen a hazai csapatok diadalmaskodtak: az Atleti lelépte a txuri-urdint, míg a Las Palmas meghosszabbította a Getafe szenvedését. A Real Madrid szerdán, a Barcelona csütörtökön lép pályára.

A Simeone-paradoxon

0 komment

barca atlético la liga simeone taktika

Diego Simeone a lefújást követően egyesével gratulált a játékosainak. A sajtótájékoztatón nem beszélt félre, magára vállalta a felelősséget csapata mentális összeomlásáért. Harminc percig teljes kontroll alatt tartották a játékot a Camp Nouban, majd a Barcelona egyéni villanásai után darabokra estek. Miért?

Európa legjobb védelme az MSN ellen - kommentfogó

0 komment

la liga barca atlético msn kommentfogó

Hamarosan becsengetnek a Camp Nouban, a világ szeme pedig Undiano Mallenco az Atlético Madridra szegeződik. A tét a bajnoki diktatúra elkerülése. Európa legjobb védelme az MSN ellen. Mi sem feledkezünk meg a csörtéről, ám az előzetes találgatásokkal ellentétben, az utólagos elemzésre fókuszálunk. A mérkőzés hevében viszont biztosan lesz mondanivalótok, úgyhogy tenkintsetek kommentfogóként erre a posztra. Vagy felvezetőként a holnapi összefoglalóra.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com