Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Történelmi momentum: spanyol nélkül a Sevilla!

0 komment

La Liga 4. forduló Sevilla spanyol nélkül kezdőcsapat

A La Liga 2016-17-es kiírásának 4. fordulója sporttörténelmi momentumot is tartogatott: soha nem fordult még elő ugyanis korábban, hogy bajnoki mérkőzésen hispán együttes kezdőjében spanyol labdarúgó nélkül álljon fel.

La Liga, 4.  forduló: BL és EL után, fáradtan

0 komment

La Liga 4. forduló

Álmosan, fáradtan dől rá a hispán pontvadászat a 4. fordulóra, mivel a topcsapatok legjobbjai a válogatott-La Liga-BL hármasfogat sorozatterhelése után néznek elébe az újabb megmérettetésnek: karikás szemekkel, ólomlábakkal. A Barcelona, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Sevilla, a Villarreal, a Celta Vigo és az Athletic Bilbao is pályán volt hétközben, így a játéknap kérdése, hogyan sikerül rehabilitációjuk.

Itt az idő! - La Liga 3. forduló  

0 komment

A totális futball diadala

0 komment

Sevilla Sampaoli taktika Bielsa Espanyol totális futball La Liga

A mélyről indult kis ember igaz története, aki Dél-Amerika meghódítása után most Európában is nevet követelne magának.

La Liga 2016/2017: így gondoljuk Mi

0 komment

Pato La Liga Barca Real Atlético Sampaoli Zidane BL

Pénteken elrajtol a La Liga 2016/2017-es szezonja, mi pedig szokásunkhoz híven igyekszünk megtippelni az előttünk álló idény legfontosabb történéseit. A bajnoki címért ezúttal is hármas versenyfutást várunk, mivel a Sampaoli kezei alatt formálódó Sevillán kívül nincs igazi kihívója a nagyoknak. Az Espanyolnál és a Málagánál meglepetést szimatolunk, a legnagyobb kíváncsisággal mégis Patót figyeljük, aki a megroggyant(?) Villarrealnál építené újjá magát.

Köszönöm, a Barcába nem megyek!

0 komment

Barcelona Luis Enrique La Liga Santander csatárgondok

A nyár egyik leghosszabb hercehurcája - culebrón total - a Barcelona nevéhez fűződik, mely a homlokverejtékes hónapok során mindent megtett, hogy megtalálja a csapat MSN mögé keresett negyedik támadóját, de a kiszemelt játékosok eddig rendre visszautasították a katalán klubot. Micsoda?! Létezik olyan, hogy valaki nem akar a Barcelonában játszani?

A la Primera: Club Deportivo Leganés

0 komment

feljutó feljutás Club Deportivo Leganés La Liga

Sorozatunkban bemutatjuk a spanyol első osztály 2016-17-es szezonjának újoncait. A Leganés-Alavés-Osasuna hármas közül elsőként a mardidi kicsikkel foglalkozunk, akik történetük során először szerepelhetnek az elit kategóriában. Nézzük, mit kell tudni a Club Deportivo Leganésről!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com