Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A végjáték kezdete - 29. forduló

0 komment

A válogatott szünet eseményeit jobb, ha még azelőtt elfelejtjük, hogy megemlékeznénk róluk, amiben két dolog siet a segítségünkre. Az egyik a húsvét, amikor mindannyian magunkba fordulunk, hogy megfejtsük az összefüggést a nyúl a tojás és Jézus között, a másik pedig a hétvégi bajnoki forduló. Megkezdődik ugyanis a hosszú hajrá, amiben a hátralévő tíz meccsen megszerezhető 30 pontból egyre kevésbé lesz megbocsátható a ponthullajtás. Ami a kiesést illeti, a 13. Getafétől kezdve lényegében bárki érintett lehet, miközben az európai kupaszereplést érő helyekért versengő hat csapat kiléte jobbára biztosnak tűnik, és számukra a kérdés inkább az, hogy ki hova érhet oda.

27. forduló - Ciao vagy arrivederci!?

0 komment

27. alkalommal harangozunk, és lehet, egyből búcsúszóra. Hétközben spanyol lapértesülések szerint Florentino Pérez átadta Ancelottinak a selyemzsinórt, melyben az olasz míster az El Clásicóig (március 22.) kapott haladékot felrázni a csodakeretet, melynek pokoljárásán röhög a fél világ. A Barca történelmi sétára indul Baszkföldre, míg a Valencia mumusát fogadja a Mestallában. Cholo a nulla liga-gólos Torresszel váltana világot a Cornellában, míg a vasárnap a kiesők kapálózásáról szól majd. Nézzük!

26. forduló: Gyönyörű sport a labdarúgás!

0 komment


Klasszikus beharangal indítjuk a hétvégét, ahol a legnagyobb csemegének az Atlético Madrid - Valencia és az Athletic Bilbao - Real Madrid párharc ígérkezik!

Futball, póker, gyorstüzelő legendák - villám mesternégyesek

0 komment

Alberto Bueno csapata szombati bajnokiján a 23. és a 38. perc között mesternégyest vágott, amivel a Rayo szétcsapta a Levantét. A hispán szaksajtóban csak pókerként említett hőstett több szempontból is kiemelendő: a darazsaknál először fordult elő, hogy egy játékos bajnoki mérkőzésen négy találatot jegyezzen, ráadaásul ehhez oly csekély időre volt szükség, amivel Bueno bekerült a La Liga gyorstüzelő legendái közé. Íme, a Primera Divisiónban esett villám mesternégyesek ötös listája!

25. forduló: Villámkérdésekkel

0 komment

Ugye emlékeztek Vágó István műsorának a végén a villámkérdésekre? Ma ilyennek vezetjük fel nektek a hétvégi bajnoki fordulót! 1 meccs, 1 kérdés műfajában záporozzon is a 10 dolog, amire kíváncsiak vagyunk:

24. forduló - legszebb találatok

0 komment

A 24. forduló bővelkedett említésre méltó jelenetekben. Őrült csatákban, gyönyörű találatokban. Többek között Juanmi, Charles, Xabi Prieto, Sarabia és Griezmann megmozdulásai után pattantak talpra a szurkolók. Madre míííaaaa, Arbilla! Rövid összefoglaló a játéknap legszebb találatairól.

24. forduló: galíciai derbire hangolva

0 komment

A héten spanyol sikerekkel folytatódtak az európai kupaküzdelmek, amik kedvező alapot nyújthatnak egy esetleges tavaszi meneteléshez. A kettős terhelés viszontagságai azonban átírhatják egyes csapatok bajnoki célkitűzéseit. A formálódó mezőny és az élesedő rivalizálás végigkíséri a spanyol pontvadászatot, ám bizonyos esetekben egy-egy párharc relevánsabbá válik az említett jelenségnél. A 24. fordulóban a galíciai derbi lesz az.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com