Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Simeone-paradoxon

0 komment

barca atlético la liga simeone taktika

Diego Simeone a lefújást követően egyesével gratulált a játékosainak. A sajtótájékoztatón nem beszélt félre, magára vállalta a felelősséget csapata mentális összeomlásáért. Harminc percig teljes kontroll alatt tartották a játékot a Camp Nouban, majd a Barcelona egyéni villanásai után darabokra estek. Miért?

Európa legjobb védelme az MSN ellen - kommentfogó

0 komment

la liga barca atlético msn kommentfogó

Hamarosan becsengetnek a Camp Nouban, a világ szeme pedig Undiano Mallenco az Atlético Madridra szegeződik. A tét a bajnoki diktatúra elkerülése. Európa legjobb védelme az MSN ellen. Mi sem feledkezünk meg a csörtéről, ám az előzetes találgatásokkal ellentétben, az utólagos elemzésre fókuszálunk. A mérkőzés hevében viszont biztosan lesz mondanivalótok, úgyhogy tenkintsetek kommentfogóként erre a posztra. Vagy felvezetőként a holnapi összefoglalóra.

A Cruyff hagyaték - I. rész

0 komment

cruyff guardiola barca camp nou dream team totális futball

Johan Cruyff a mai modern Barcelona fő letéteményese. 1988-ban egy válságban lévő csapat ajtaján sétált be, majd adott olyan örökséget az új generációnak, ami történelmi magasságokba emelte a katalán együttest. Karakteréről és a labdarúgásra gyakorolt hatásáról a FourFourTwo újságírója, Andrew Murray egy átfogó tanulmányban értekezik. Ennek az első részét hajtás után olvashatjátok.

A Benítez kirakós

0 komment

Rafa Benítez az első Clásicójára készül a 'Los Blancos' vezetőedzőjeként. Ennek apropóján a madridi Marca igyekezett felvázolni a lehetséges felállásokat. A meccstaktikát leginkább befolyásoló tényező, hogy a spanyol mester pályára küldi-e a BBC-t, és ezáltal ki marad ki a középpályáról. Casemiróval a biztonság, Jamesszel a kockázatvállalás lenne a fő prioritás.

clasico barca real madrid bernabeu benitez benzema james taktika casemiro

10. forduló: A negyedén túl!

0 komment

Túl vagyunk kilenc fordulón, és bár még korán van a pálcatöréshez, a figyelmezetető jelekre azért jobb lesz odafigyelni, meg talán néhány atyai pofont sem ártana itt-ott kiosztani. Tovább után helyzetjelentünk és beharangozunk a 10. fordulóra, ahol könnyed Real és Barca győzelem mellé vérre menő valenciai derbit és egy rendkívü kemény Villarreal - Sevillát várunk.

Show yourself, Celta!

0 komment

Volt ám sajtóvisszhangja a hétközi játéknapoknak. Ha Lewandowski 9 perc alatt elért mesterötöse még nem is, de a Celta gálafocija már biztosan elérte Gutenberg Bodnár Zaza ingerküszöbét. Lapozás után rápillantunk a galíciai mészárlásra, majd néhány mondat (vagy összefoglaló) erejéig kitérünk a többi találkozóra is.

4. forduló: Csak két nap szünet, és jön a hétközi forduló is!

0 komment

Volt olyan előrejelzésünk ami nagyon bejött, olyan is, ami nagyon nem, lássuk mi történt Hispániában a hétvégén!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com